Svečana sala

Novootvorena svečana sala Crvenog krsta Užice nalazi se u srcu Grada Užica u prostorijama naše organizacije, Veliki park 3. Sala je kapaciteta do 90 mesta,   idealno osvetljena, bez unutrašnjih stubova sa dva odvojena separea. Sala ima sopstveni parking koji Vam je na raspolaganju. Crveni krst Užice je uz Vas za sve vrste proslava, svečanosti, prezentacija, seminara, svečane večere, ispraćaje u penziju,mature, rođendane,…

Možemo ponuditi kompletnu organizaciju Vama bitnih događaja.

Sve informacije na telefon: 031/513-561,  031/523-226, 064/8863166

Više fotografija svečane sale možete pogledati OVDE

 

 

 

 

 

 

 

Medija centar

Medija centar Crvenog krsta Užice je mesto u okviru naše zgrade  gde se svi vaši događaji od interesa za javnost mogu predstaviti efikasno i profesionalno.

Svojim osobljem i iskustvom, Medija centar nudi siguran put ka uspešnosti održavanja konferencija za štampu, prezentacija firme, promocija i kampanja svakog potencijalnog klijenta. Naša dobra saradnja sa medijima, a i ostale aktivnosti iz ponude, obezbeđuju efektno i kvalitetno pojavljivanje u javnosti.

U našem prostoru postoji mogućnost održavanja: konferencija  za štampu, održavanja raznih vrsta prezentacija, radnih sastanaka , kreiranje  različitih vrsta edukativnih radionica, projekcije filmova, izvođenje nastave…

Prostor je pokriven multi-medijalnom opremom, tako da postoji mogućnost snimanja svih dešavanja (audio i video) kao i projektovanja slike i zvuka. Prostor je dobro osvetljen, klimatizovan i ima obezbeđen bezžični internet. Kompletan  enterijer podložan je promenama u zavisnosti od potreba klijenta. Postoji mogućnost i keteringa (organizacije hrane i osveženja) ukoliko je potrebno. Sala se izdaje na sat, dnevno ili više-dnevno u zavisnosti od potreba klijenata.

Sve informacije na telefon: 031/513-561,  031/523-226, 064/8863166

Više fotografija medija centra možete pogledati OVDE

.