Свечана сала

Новоотворена свечана сала Црвеног крста Ужице налази се у срцу Града Ужица у просторијама наше организације, Велики парк 3. Сала је капацитета до 90 места,   идеално осветљена, без унутрашњих стубова са два одвојена сепареа. Сала има сопствени паркинг који Вам је на располагању. Црвени крст Ужице је уз Вас за све врсте прослава, свечаности, презентација, семинара, свечане вечере, испраћаје у пензију,матуре, рођендане,…

Можемо понудити комплетну организацију Вама битних догађаја.

Све информације на телефон: 031/513-561,  031/523-226, 064/8863166

Више фотографија свечане сале можете погледати ОВДЕ

 

 

 

 

 

 

 

Медија центар

Медија центар Црвеног крста Ужице је место у оквиру наше зграде  где се сви ваши догађаји од интереса за јавност могу представити ефикасно и професионално.

Својим особљем и искуством, Медија центар нуди сигуран пут ка успешности одржавања конференција за штампу, презентација фирме, промоција и кампања сваког потенцијалног клијента. Наша добра сарадња са медијима, а и остале активности из понуде, обезбеђују ефектно и квалитетно појављивање у јавности.

У нашем простору постоји могућност одржавања: конференција  за штампу, одржавања разних врста презентација, радних састанака , креирање  различитих врста едукативних радионица, пројекције филмова, извођење наставе…

Простор је покривен мулти-медијалном опремом, тако да постоји могућност снимања свих дешавања (аудио и видео) као и пројектовања слике и звука. Простор је добро осветљен, климатизован и има обезбеђен безжични интернет. Комплетан  ентеријер подложан је променама у зависности од потреба клијента. Постоји могућност и кетеринга (организације хране и освежења) уколико је потребно. Сала се издаје на сат, дневно или више-дневно у зависности од потреба клијената.

Све информације на телефон: 031/513-561,  031/523-226, 064/8863166

Више фотографија медија центра можете погледати ОВДЕ